Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under sjuttiotalet och framåt förlorade jag mer och mer av min hörsel. Dessa rader skrev jag 1983.


Tänk

Tänk att få höra trädens sus och bäcken brus.

Tänk att få höra fågelsången som den lät den gången.

Tänk att få höra allt som låter, istället sitter jag här och gråter.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-11-25 15:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
skulle bara tillläggaatt det är sorgligt att du förlorat din hörsel
tänker på dig...
2006-11-25

  prinscess VIP
ja den här var fin
jag hör nästan ljuden framför mig
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP