Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myndigheterna ser inte till kulören








du som sitter naken i rullstolen och
håller på att kvävas av grönt
slem och är för tung för
att bäras på bår av ambulans-
personalen du ska veta att
sittande sjuktransport får bara den
som hållit reda på sitt färdtjänst-
kort sen kan du vara hur blå
i ansiktet du vill






Övriga genrer av siben
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-11-25 23:18



Bookmark and Share


  egon
snyggt skrivet ja. tight!
2006-11-27

    Erika H
aj!!!
detta svider...
men är snyggt skrivet
tät text, bra flyt
erika
2006-11-26

  * Ammi *
tur att behövande slipper kortet här i vår kommun .. man har infört ett nytt system.utan kort alltså
2006-11-25

    ej medlem längre
ah!
jesus, minns..
allt ljus till
den mannen

jäkligt träffande
format!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben