Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hack i orsakssambanden






lite skevt skådar
ögonen världen
möts av en
mjukhet som har
omtumlande inslag



stelnade fingrar söker
sin egen trygghet mot
min hud, ur ett minne
av att vaggas oskönt
skymtas det stuns
som gör jag till jag








Fri vers av siben
Läst 642 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:52



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
mycket mjukt och vackert. sånt jag gillar.
2007-03-18

    ej medlem längre
lite skevt, något
ur vinkel, gör jag
till jag
2007-02-24

  adina
haha. jag skrev en kommentar men jag råkade trycka på \"back\" i webläsaren, så allt försvann, och jag minns inte vad jag skrev. men det var något med att den här passar idag, fast typ inget bortsett från rubriken stämmer in, men det gör inget för det gör mig glad att något passar.

och världen skådas nog alltid skevt?
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben