Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver fran Indien och har darfor inte tillgang till alla vokaler.


de famnar ma halla oss





du
flaneras osorterat
av
gestalter med
ogonen obesjalde
som hal,
ett mummel
dar ingen
bestammer


vilar fallande
i skiftningar av
spegelbilder
dar smortjuven
Krishna stracker
sina bla armar
mot dig








Fri vers av siben
Läst 583 gånger
Publicerad 2007-01-17 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rör mig kring meditation
och uppvaknande
och i skymmningstrakter
ett indien för ögat

snygg form, snyggt
språk!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben