Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det faller ur dig








fingertoppar vindlar
rader av antaganden
famlar
fritt i dig, ur dig
perspektiv i fallande
en röst, ur röster
ur dig
viskar om
död
knytpunkten, det
beständiga
som talar dig hel



kärlek som
bär ensamhet
klivet ur den
kollektiva fasans
ljumna famn




Fri vers av siben
Läst 633 gånger
Publicerad 2007-05-01 17:39



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
faller ur
och faller inåt
fína rader att läsa
(jag tror det är femte gången)
2007-05-02

  Sanchez
jag tycker om den här dikten
\"rader av antaganden\"
kanske t.o.m. förväntningar som ej förståss utan bara tas för givna som befallningar = famlar

frågan är vad är kärlek? (själv är jag skeptisk till begreppet men går med på det ändå i ordinära vardagssamtal)
det är kanske bara rädslan för ensamhet, inget mer än så?

vet inte alls om det är det du menar men så tänker jag när jag läser denna dikt
2007-05-02

    ej medlem längre
som det faller
det svalnar det
famnar
finfin
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben