Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakshmi ler







en viss paritet
men den lodräta
linjen bryts

nu
och för alltid
droppar solen
platt vid dagens
slut, reflekterar
utan
sammanhang

och runda
symboler rinner
av sig själva ur
mina hål

pantheonet spränger
sig och små små
djur äter styckade
bitar, faller i skev
tillbedjan om en
godhet utan slut












Fri vers av siben
Läst 524 gånger
Publicerad 2007-01-23 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"reflektioner utan
sammanhang.."
jag får en väldig känsla
av den här texten men
har svårt att peka på
var det rör sig..
ditt språk är alltid nära
iakttagande
med ett inre öga

snyggt, snyggt
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben