Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppas på storm inatt





världen i gryning
en dimma av fukt
just ett
penseldrag från fulländning
där vi klamrar oss kvar i allt
vi har att klamra oss
kvar i, där vi håller emot de
mångfärgade reflektionerna
där vi håller emot den ynka
skälvning
som skiljer oss från död
där munnarna
fylls av det vatten
som skvalpar allra överst
inte helt rent, och därför
inte heller det
livets vatten som skulle
föra oss dit
där ande och materia
uttunnats till i det
närmaste osynlighet
vi sväljer och dricker
i hopp om ett vindöga
som inte finns att få
där vi önskar att
finna det









Fri vers av siben
Läst 914 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-12-26 17:51



Bookmark and Share


  Just Emotions
helt underbart bra text!!!
2007-12-02

  Ulf Popeno
Jag känner en motsägelse. En beskrivelse av en punkt, en begrepp i fokus, där vi klamarar oss fast, i kontrast emot viljan, hoppet, tron om något annat. En storm vid en punkt, i hopp om annat. En kärlek till en skepnad, kanske illusion, vars svängning är ytterst fast.
2006-12-29

  Sanningsägaren VIP
*läser och njuter*
det sista stycket
gillar jag speciellt mycket
"vi sväljer och dricker
i hopp om ett vindöga
som inte finns att få
där vi önskar att
finna det"
Tack!
*bokmärker*
/Åsa
2006-12-29

  Christer Eriksson
läser uppbrott och hur saker tigs ihjäl.. bra på något sätt en givande läsning..
2006-12-28

    ej medlem längre
fångat och
ur greppet

riktigt, riktigt bra
2006-12-27

  Nina V A
"ett penseldrag från fulländning" din text känns och ruskar om så där skönt "vi sväljer och dricker i hopp om ett vindöga" japp jag njuter!!
2006-12-26

    Camillaa
känns äkta.

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben