Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sommar




vädjande om skugga
i evighet mot din kind
hennes spänningsfält
blev till djinn
hon klövs i blivande
en för lång sekund
din blick vindade uppvänt
du föll ur form


och nu:
din vikt, ditt öde
ditt zenit är passerat




Fri vers av siben
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"hon klövs i blivande
en för lång sekund
din blick vindade uppvänt
du föll ur form


och nu:
din vikt, ditt öde"

det här rymmer en fantastisk
närvaro, det är lakoniskt, precist
och flera lager om samma scen:
en väv av bilder.
riktigt, riktigt snyggt.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben