Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan i djupet av ens hjärta framkommer då skymningen sänker sig..


Stjärnhimmel..

Himlen är färgad i vackraste mörkblå färg och stjärnorna ligger som glittrande diamanter ovanpå.Jag sätter mig ner på en förruttnad träbänk och blickar upp mot den bedårande stjärnhimlen.Stjärnorna ligger nära varandra,likt syskon,vänner eller partners.Plötsligt grips jag av tanken..att jag faktiskt saknar DIG nu i skenet av glittrande närliggande stjärnor och utomhuskyla.




Övriga genrer av Sariz88
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-11-26 00:00



Bookmark and Share


    Brell
Enkelt och vackert
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88