Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag

andas
in genom näsan
ut genom munnen
(andas)
tunga, djupa andetag
som genomsöker syret efter liv
korta, hysteriska andetag
som drunknar av vattnet i syret
andetag som knappt märks
som tynar bort av gifterna i luften

(djup suck)

andas
in genom näsan
ut genom munnen
(andas)
andas precis hur du vill
tag vilka andetag du vill
stanna, sitt, ligga, var stilla
blunda, spela död
bara du fortsätter att andas
bara du inte glömmer bort
andetagen

andas då!
andas för fan!
andas!




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 322 gånger
Publicerad 2004-12-20 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson