Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opasslig panelhöna

I en sal av dansande ensamhet
sitter jag som panelhöna.
Kan inte stegen men vill inte sitta.
Sitter gör jag likväl med mitt sinne som dansar samba.

I en skog av saknad självtillit
har jag gått vilse.
Kan inte läsa kompassen men vill inte verka opasslig.
Opassligt rör jag mig likt en marionett av trä.

I ett hav av fruset Jävlar-Anamma
försöker jag hålla mig flytande.
Kan inte simma men vägrar sjunka.
Sjunka bör jag inte men klarar ej av att införskaffa isdubbar.

I ett JAG av desorienterad uppgivenhet
ger jag upp.
Kan inte förlora men står helst över.
Livet går i stå
men jag har det bra som få,
ändå.




Fri vers av E.B.A.S
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-26 05:58



Bookmark and Share


  navigo
Våga och vinn. Dansa dig ur dina minnen. Vi kan inte leva i en framtid om vi ständigt tittar den vemodiga backspegeln...
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S