Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

Mitt hår är alltid uppsatt.
Stramar bak till knutens fäste.

men vissa kvällar
tar jag mig friheten
att släppa ut det
och låta det falla fritt
ner över min bara rygg




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-12-20 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson