Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer..?

vad händer om jag råkar älska dig?


blir du arg?
för att jag inte är den du vill ha
eller bara för det faktum att du är värd att tycka om?


vad händer om jag råkar le mot dig?


skulle du kanske le tillbaks?
skryta inför dina polare?


vad händer om jag råkar prata med dig?


skulle du lyssna?
skulle du gå din väg?
eller skulle du kanske svara mig?


vad händer om jag råkar bli förälskad i dig?


skulle du ens se mig då?




Fri vers av rosentagg
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 14:23



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
jätte fin dikt :)
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg