Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovän

hjälper jag en vän
genom att bli hennes ovän
med sanningen
i högsta hugg

hjälper jag henne
genom att försöka
stoppa världen från
att krossa henne

men
bli hennes ovän
på köpet




Övriga genrer av Xena
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-11-26 15:31



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Svårt...
Ens barn gör man vad som är bäst för.
En vän hjälper man med de vill. Tycker man inte de är på rätt väg låter man bli, men stjälper inte... Tycker jag, tror jag.

Och som någon sagt
Vad är viktigast
Ha rätt eller vara lycklig
2006-11-26

  TiVa
Sanningen är alltid rätt.. alltid.. oavsett vad.. *kramen*
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Xena