Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
miljöförstöring?? näääää.....


7 grader varmt

7 grader varmt den 26 november
är inte kallt
för att vara november
bra tänker jag,
blir inte så dyrt med elräkningen då,
tänker jag
men inuti nånstans
gnager tanken
att det är nåt som är fel....




Fri vers av Highend
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-11-26 21:03



Bookmark and Share


  Sara Boström
Speglar väl det lilla och det stora, dvs hur vi tar till oss denna bokstavligen gradvisa förändring på olika plan. Trevligt skriven i avspänt talspråk!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend