Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonprommenad

Jag ser ut över staden
en kall luft sveper sig in
fåglar hörs i skri
solen strålar och värmer
nu min kind

Jag möter någon
på min morgonprommenad

Jag känner inte dig
du känner inte mig
Du ler lite och nickar ett hej


Ja, nickar ett hej...




Fri vers av Lindizz
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-11-27 11:55



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Vett morgonhej ger alltid hopp =)
2006-11-30

  Rozhan
Ojoj - vilken mysig & mystisk text. En moln av frågor sveper in över horosonten när man läst klart sista raderna! Kommer dom träffas igen?...bra fångat
2006-11-29

    ej medlem längre
Fint skrivet. . .ja det är de där små mötena
som kan kännas så speciella. . .att vi bara
är människor här tillsammans, ganska lika. . .
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz