Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger till.

Jag säger bara till om
jag kan sluta andas




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-11-27 17:49



Bookmark and Share


    nattbarn
eller jo, gör du det. gör va fan du vill
2006-12-30

    nattbarn
Men det får du inte.. förstå det.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie