Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vad ville jag i världen...

Och vad ville jag i världen,
annat än att se mig om?

I begynnelsen fanns jag i världen.
Det blev visst viktigt att lära känna den då?
Jag såg mig om och utandades nyfikenhet,
det första jag gjorde, tror jag visst.
Lärde mig nog krypa innan jag kunde gå
men landade hårt när jag försökte flyga
utan vingar.
Det är då visst och sant.
Jag såg mig om och kunde inte blunda för det
så vist uppenbarat synliga.
Jag var ingen ängel...
men det var det visst väldigt få som var här i världen
...denna världen...
den just jag såg mig om i.
Jag fanns uppenbarligen i världen,
men som VAD? Som människa?!
Men vad skulle Den Stora Visdomen i DETTA vara?
Om jag bara visste!
Och det är nåt jag funderar på än
...på mitt vis.

Men från början ville jag ju bevisligen inget
annat än att se mig om
...i denna Den Enda Världen jag kände!

Vad hände?




Fri vers av E.B.A.S
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-27 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S