Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats saga

En saga tar slut det är bara så,
allt kan man bara inte förstå.

Jag tänker en tanke,
men låter den ej bli till ord.

Isåfall skulle den trasa sönder tystnaden.

Jag vet ej hur din tanke skulle bli i uttalade ord.

Är rädd att svaret blir hårt,
varför är det så svårt?




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP