Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen fågel

Jag är en vilsen fågel,
flyger från erfarehet till erfarenhet.

Min sång har tystnat av stressen som hör livet till.

Men den dagen ska komma,
när glädjen över livet utlöser mina sånger igen.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP