Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar jag släppa dig in?


Beröring

det var så länge sedan
någon stannade
efter att låst upp hjärtats dörr

det var så länge sedan
någon sa
att jag var vacker

det var så länge sedan
någon väckte
fjärilarna inom mig

det var så länge sedan
någon tog
min hand i sin

Det var så länge sedan
någon berörde
mig som du gör just nu




Fri vers av Jeanette
Läst 689 gånger
Publicerad 2006-11-27 20:43



Bookmark and Share


  Freeman
Man blir varm i hela kroppen, hela själen när man läser dina kärleksfyllda dikter...denna är sannerligen inget undantag!!!
2006-12-21

    AnnaGs
Tack för underbar läsning<3
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette