Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett brustet hjärta på väg till läckning!


När tiden är den rätta

Jag är så rädd att det som sägs idag

Betyder imorgon något annat…

Jag har blivit sårad så många gånger

Så många gånger så jag inte vågar hoppas.


Men jag lovar dig att när

stunden är inne

så ska jag ge dig mitt hjärta

men till dess för du nöja dig

med min röst.




Fri vers av Jeanette
Läst 675 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 20:45



Bookmark and Share


  Freeman
Det sägs ju att tiden läker alla sår...det spelar ingen roll hur det går till, men när man läser din dikt så ser man att längtan är stor, större än tidens förmåga att läka sår...längtan efter kärlek kommer segra, du kommer gå segrande ur misären snart! --<-<<@
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette