Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krav krav krav


Stress

På utsidan är jag lugn
men inuti
är det någon som springer runt runt
pressen är så stark
att inget blir gjort
och den där uppfinningsrika sidan slår till
när man hittar på allt möjligt annat
än det som måste bli gjort.......




Fri vers av Highend
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-11-27 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend