Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstånd



och vi känner inte
varann men

vi är i varsin grop
utan utsikt
utan armar

och vi vet båda

med ihopsnörda synfält
under stängda ögonlock

en gränslös frihet
en millimeter
utanför huvudet










Fri vers av baklänges
Läst 1254 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-27 23:41



Bookmark and Share


  Prometeus
Faktiskt aldrig läst något av dig innan och det inser jag ju nu att det var ett misstag ;) Denna dikt tilltalar mig väldigt mkt; kort och koncis och lagom \"öppen\" så att jag får tolka den fritt. Bra ordval var det oxå!
2007-07-10

    Morbide
alldeles perfekt för allas ögon
2007-05-20

    ej medlem längre
bra bra, jag bokmärker den här, vill läsa fler ggr.
2007-04-18

  Jessica Ewa
Rysligt bra!!
2007-01-02

    Elliott
jävligt bra skrivet!
2006-12-12

    ej medlem längre
som sagt, orden
blir kvar, de
tar sats och landar
på samma gång

skulle gärna se
inedningen: "och
vi känner inte varann"
och stryka "och" längre
ner, för att inte läsa
titeln som en del av
textens början

titel "räcka"?

det är mästerligt
att böja ord på
ditt vis
2006-11-28

    ej medlem längre
känner direkt att jag
tvångsmässigt vill
avsluta med "och vi
vet båda"
den binder ihop i sin
korthet

lite upprepning på
ögon.. kan kanske
få blick?


som alltid har du en
överhängande nerv
som snör åt
och stannar kvar
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges