Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav av livet

Ta ingen ting från dej själv

stackars slav av livet

livet i hälsan är orimlighetens olust

av skavanker från för

för är heller då om inte min tid hoppar sick sack

sack sa sick o leende log i trappan min

sorgen av tanken är limmet på väggen

luktande av baja major i sängens mitt

är magen man då föds med full med bajs.




Fri vers av Mr.painter
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter