Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 23 november 2006


Det kommer att bli en fin natt i natt*

 

Dimman har lagt sig över nejden

Månen spelar sin silvermelodi

Älvorna bjuder upp till dans

Små barfota fötter över daggvått gräs

Skratten klingar som finaste silverklockor

 

Täcket har lagt sig över min älskade

Månens silvermelodi spelar till ro

Du bjuder mig att dela din värme

En barfota fot letar sig fram

Viskningar om de finaste drömmar

 

Täcket har lagt sig över oss båda

Månen spelar sin silvermelodi

Vi bjuder försiktigt upp till älskogsdans

Våra barfota fötter möts i värmen

Den finaste drömmen till ljudet av silverklockor




Fri vers av Annette Andersson
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-11-28 00:42



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mmm... så fin, fin natt! Gillar jätte mycket att det finns så underbart skapade: början, utveckling och avslutnig!
"Täcket har lagt sig över min älskade"
"Täcket har lagt sig över oss båda"... och barfota fötter... sååå mysigt!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson