Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resenär

dagen innan

en man
som ordnat livet
på ett sådant sätt
att allting

sker
utan överraskningar

han reser
mot en bestämd
destination

jag tittar på honom
precis som om man tittar
på en
galning

hans blick stirrar

söker
i ordningen

allt är packat noga
och med nit

ibland höjer han blicken
för att kontrollera
omgivningen

han ser
inte mig




Fri vers av mgns
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-11-28 21:11



Bookmark and Share


    eva m h
Han hade väl inte planerat att se dig! :-)
Men jag föredrar lite mer av överraskningar i livet!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns