Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02.37

Ögonen öppnar sig.

Jag tittar på klockan.

Den röda displayen visar 02.30.

Allt är tyst.

Jag vänder på mig men vet att det är hopplöst.

Blundar.

En evighet går.





Tittar återigen på klockan.

02.37..




Fri vers av mgns
Läst 396 gånger
Publicerad 2008-08-30 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns