Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorger

vi färdades
med en vådlig hastighet
mot kanten

med våra sorger
tätt intill

och när vi
närmade oss kanten
där landet tar slut
och det djupa svarta
vattnet tar vid

vände vi oss
mot varandra




Fri vers av mgns
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns