Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666

i det slutna rummet
har någon
ristat tre sexor
på väggen

jag sjunker
genom golvet
som så många
gånger förut

---

jag är en
öppen flamma

en stjärnhimmel
eller en
knuten näve

jag är
en bokstav
i ditt namn

ett djupt
andetag

och ett ögonblick
i ditt liv

och du
kan inte
se mig




Fri vers av mgns
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns