Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när oplannerade lustar styr och ställer när man bara hjärtat följer..,


Den enfaldiga drömmaren.

Få ord var natten till månen inga ord behövde sägas det viste det endå.

För när heta läppar möts viskar tysta ord i sig själva.

Och visst kan det vara som du sa att vi lura oss själva.

Att älska med varann var bara en önska som infriade allt som vi tänkt på.

För när solet gått upp finns inga känslor kvar i dig.

Bara tomma ord i fotspår som lämnar kvar sin doft av ensamhet

Där knäböjd på golvet med gråten som min vän ska jag vila på brustna

drömmars kval.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-12-04 13:23



Bookmark and Share


  änglasjäl
Mållös!
Helt otroligt vackert!Försöker du slita hjärtat ur kroppen på mig på riktigt?
WoW!!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist