Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur generationer av dårar

 

så ni kom ur historien

sköts ni hit

ur generationer

av dårar

som älskade

 

var det så

och har någons

bara fötter

snuddat vid månen

som är en skärva

 

hon sade till dig

en gång

att hon var

rädd för rymden

 

då det redan fanns

så mycket inom

 

och hennes fötter

vidrörde aldrig

riktigt jorden

 

de bara stod lätt lätt

på dina svarta skor

då ni dansade

som barn




Fri vers av molly crayons
Läst 1208 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-29 15:53



Bookmark and Share


  ordterroristen
stor elogé. har inget konstruktivt just nu, men jag kan återkomma med det om du vill. lugn, omän halvattitydisk, text. stilistiskt fin.
2007-03-28

  Kimsan
Bokmärkt

Bra applåd!
2007-03-05

  madinsane
fantastiskt fin. när du kan, flicka.. så KAN du!
2006-12-24

    pladask
ååh. fint, vackert. igänkänning från barndansande på pappas fötter.
2006-12-10

  The Stargazer
Det var något nästan magiskt över den här dikten tycker jag, och den är helt fulländad i mina ögon. Ett självklart bokmärke. Tack för trollbindande läsning.
2006-12-01

  Isla Estrecho
Helt sjukt trollsländelätt poetiskt skrivet så jag nästan går av på mitten. Titeln är även den i en klass för sig. Jag tackar för ynnesten att få läsa denna.
2006-11-30

    anakin
de två sista styckena är så fruktansvärt poetiska
det är inte varje dag jag läser ord med sådan känsla
2006-11-30

  alfa VIP
Här leverar du något som lätt kan kategoriseras som
"nära nog så bra som det kan bli".

Din lek med ord, fraseringar, antydningar, radbryt
och framförallt innehållet får mig att bokmärka denna.

Bra, mycket bra. Underbart att läsa mer än en gång.
2006-11-29

  Christer VIP
jag gillar första stycket...språket...den frågande formuleringen

men sen tappar jag bort mig lite
men jag har svårt att direkt peka på varför

sen kommer jag till de sista två styckena
och faller pladask
det är så klockrent vackert

/c
2006-11-29

  Lasseman VIP
Poesi när den är som bäst..tack..mvh..=)
2006-11-29

    hymerito
Jätt fint skrivet
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons