Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors böjelse och lusta, för Dig min vän, för Dig

 

Jag dog i dig!

med min hand i din på det kalla räcket av metall

och fingrarna i din ficka

hur du ville ta mig med hem

och hur jag lät dig

 

Hur dina jeanssömmar försvann under min hands vaga rörelser

och hur dina ögon blev glödande under mina blickar

 

Balkongnatt svart då när

det var dina läppar som ville kyssa min mun

och min kind som vägrade låta dem

 

och hur mina läppar bad högljutt om att få bli dina

och tungan som lade band över deras bön,

sade till dig att det fanns en annan man

 

 

 

 

slutligen; straffet läpparna ålade tungan den natten


 




Fri vers av volatile
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-29 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud, så läckert. Målande sensuellt och dramatiskt.

RESPEKT!!
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile