Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar kan vara underbara och hemska på samma gång...


Att flyga utan vingar, ja det är svårt

Jag trodde att jag skulle dö idag
jag trodde att världen skulle gå under
som när solen släcks
som när jag faller ner i undergrunden
Och allt blir tyst och kallt

Det är när kroppen sviker som drömmarna smyger sig på
Blandat, dimmigt och en enda stor röra; dis där, där och där
(snälla hjälp mig det är kris)
Sen flyger jag iväg på mina vingar av is

Men jag vaknar upp ur drömmen,
då så smälter allt
jag lyssnar, kliver upp ur sänger och längtar tills det blir kallt




Fri vers av Namone
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-11-29 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namone
Namone