Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här dikten till min mamma före sommaren när hon skulle åka bort och jobba i Tyskland^^


Med hull och hår

Hon kommer sakna dig så mycket
Hon kommer sakna ditt skratt
Hon kommer sakna att
sitta på sängen och skriva en sång
om ilska och vrede om livets gång
Hon kommer sakna de orden som var riktade till dig
Hon kommer sakna orden som var riktade till mig
Hon vet att det inte är nästa vecka, eller ens imorgon idag
vad hon även vet också, är att det var hon som var jag

Jag kommer sakna
och nu skrivet jag utifrån att
allting som var bra
jag vet inte ett skvatt
Jag kommer sakna dig en varm sommardag
Jag kommer sakna dig och din kommentar
från tangentbord till en söt drommedar
Jag kommer till och med sakna ditt blommiga snack
så schack matt




Fri vers av Namone
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-11-29 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namone
Namone