Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja... jag har varit törstig i ett antal timmar nu och då kan det gå såhär...


...och nu måste jag kissa också!

Törstig, törstig
drippelidropp
ge mig lite vatten och allt blir
tippelitopp
jag suktas och slits mellan behag och lathet
jag har nu suttit här i en hel jävla evighet

men när jag väl drar mig ut i köket så blir vattnet aldrig kallt
jäkla kran, måste du förstöra allt?!
när glaset äntligen fylls så töms det halvt i ljusets hastighet
men jag ser det från den ljusa sidan;
glaset är ju halvfullt och det kalls positivitet!




Fri vers av Namone
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namone
Namone