Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i ett trött tillstånd... Virrigt värre.


Virrvarr och båtolyckor

Förvirringen är total
säger jag som inte är total nånstans
och överallt

Jag tror att jag vet, att jag förstår
förstår tillräckligt mycket för att veta att jag inte har någon aning

Jag har åsikter och principer och en mun
man tycker ju att det borde räcka

Jag har en svartvit tröja
men det lurar inte världen
för allt kan inte vara svart eller vitt
för jag är inte färgblind
idag är allt grått
inte för att alla färger har exploderat och smält in i varandra
utan för att de ha flytt för sina egna liv

Förvirringen är total
säger jag som inte är total nånstans
men resten av världen verkar vara ett virrvarr
den med




Fri vers av Namone
Läst 470 gånger
Publicerad 2008-03-29 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namone
Namone