Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi dåliga dagar.


Livet på en pinne

Näsan rinner
Att tårarna inte försvinner
det har jag svårt att förstå
varför ska det alltid vara så?

Att varje gång jag lägger mig ner kan jag inte sova
Att jag kan hålla mina löften det kan jag inte lova
Det känns som jag inte är nära att vara bra
ens på något sätt
men livet är ju inte lätt

Sitta framför datorn, äta yogurt och lyssna på musik
det gör ingen bra rubrik
Som vanligt vet jag inte var jag är på väg, vart jag är eller vart jag varit
Ibland känns allt så marigt

Men sen så är det ju inte bara det
Jag känner mig inte alltid fet
Ibland och oftast mår jag bra
Bara inte idag




Övriga genrer av Namone
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-30 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namone
Namone