Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revolt

ni var vackra
när ni dansade
till musiken

kastade av er
allt tvång
och lät revolutionen
gå likt skalv
genom era kroppar
och sinnen

jag såg er
allihopa
uppklädda
i revolt

utanför
väntade lagen
i sina bilar
med sina batonger
på att ni skulle komma ut

ni lät er
provoceras

---

tror rätt
eller tror fel

jag har slutat tro
övergivit höger eller vänster

tittar uppåt

men då
på den tiden

lärde jag mig
att tänka
fritt




Fri vers av mgns
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-11-30 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns