Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i kanten av det fotot

Vi kunde leva
känna oss levande
Du klippte bort dig själv från fotot
(livet är för kort för att slösas på dig)
Nu måste vi dö
för att kännas vid liv




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-11-30 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty