Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utom Räckhåll



Och så såg jag ut genom mitt fönster

Och insåg att det jag såg
Var utom räckhåll för mig

Så läste jag mitt eget horoskop
I neonljusens avlägsna strålglans

Och insåg att det jag såg
Var utom räckhåll för mig

Och i stadens asfalt reflekteras
Den heta solens eldklot
Som sakta reser sig ut skuggan

Och jag insåg att det jag såg
Var utom räckhåll för mig

Och ljuset föll in i rummet
Väckte drömmar där de låg
Och jag ville inte gråta eller le
För allt var så stilla

Och jag insåg att det jag såg
Var utom räckhåll för mig






Fri vers av SillySiri
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SillySiri