Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlöst



ibland
drabbas jag av hybris
vill berätta dig världen

sansar mig
och tiger dig en bit av evigheten




Fri vers av Hans VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:00



Bookmark and Share


    Cammo
fint. Jag känner igen mig
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP