Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har gjort någonting....

Den där känslan du ger mig vännen
Jag vet inte vad det är
Har aldrig känt såhär förut
Men jag antar att det betyder
Att jag håller dig mer än kär




Fri vers av Delora
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:35



Bookmark and Share


  Stigmata Plague
fint.
2006-11-30

  "Yada-Yada-Yada"
mumsfillibabba :)
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora