Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Efter hat kommer tomhet
efter sorg kommer minnen
efter glädje kommer vardag
efter kärlek kommer vemod

efter dig kommer ingen...




Fri vers av Dionysius
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius