Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tankar om att försöka höra genom dimma och vardagstristess och om att våga gå, eller våga stanna kvar. om jag bara kunde höra...


viska en dröm om kärlek i mitt öra och jag lovar att stanna inatt

försöker svepa undan
alla gråa moln
ur ögonvrån

jag vill pilla sönder sårskorpan
på din bröstkorg
lägga kinden mot din hud
höra om hjärtat
fortfarande vågar slå
och om det gör det
så skulle jag
ge dej en puss för varje pulsslag

och om jag inget hör
så vill jag skriva ett litet ord


(hejdå)



skriva det på dina läppar
med min tunga

skriva det i din hand
med mina fingertoppar

skriva det i din tystnad
med mitt ljud




om jag inte hör ett hjärta slå för mej





Fri vers av Trubbel
Läst 666 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:46



Bookmark and Share


  john ekström
viska en dröm om kärlek i mitt öra och jag lovar att stanna inatt..
Redan här blev jag fångad, inte minst texten: "jag vill pilla sönder sårskorpan på din bröstkorg" Gjorde mig ängslig och känslofull på nytt.
välplacerad kursiv text precis där dem bör vara..
2007-01-11

  Jewel_x
Jag vilade mitt huvud mot en bröstkorg igår, den vackraste ... och jag försökte höra, och jag tror nog att jag hörde något ... men kanske jagar jag bara illusioner igen ... och det är dags att våga börja gå.
Hursomhelst, tack Du ... för att du klädde allt i ord.
2006-12-07

    rainbow
åh, blir lite kär i den här.. speciellt den delen som är centrerad :) och så inledningen!

"försöker svepa undan
alla gråa moln
ur ögonvrån"

jättebra! eller ja, mer än så. gillar verkligen det du skriver :)
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel