Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag färdas mot färgkoordinaterna, #000000 är mitt mål men min startpunkt är grå


Lament///Latent






drömde jag musik

sammetssvarta
melodier om
samvetssvärta
och dig



faller jag

i viloliknande
dvala
en ständigt närvarande
anledning

besvärande
besvarade
frågor och icke-svar

faller med mig

genom hastigare förlopp
drar linjer och koordinater
till allvarligare symptom
som följd



spelade jag telepati

sanningsenliga
tankar om
förbanningsvänliga
känslor



faller med mig










Övriga genrer av Johannes
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-12-03 15:21



Bookmark and Share


  jeremy
det här är ruskigt bra,
jag gillar det skarpt.

det slår an en sträng hos mig.. jag vet inte riktigt vad
2006-12-05

  Ms Lovecraft
Haven't I read this before?
Doesn't mean I like it none the less, just that-
Whatever.
2006-12-03

    Tamsyn
den känns så ensam och så smärtsam.
sådär så man kan ta på det nästan.

grymt i dubbel bemärkelse.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes