Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr av ben


du knackar lätt
mot en dörr av ben

jag säger att den saknar lås
jag säger att det här är en dröm
jag säger så mycket

men dina fingrar är som nycklar
och dina fingertoppar är som löften

och det känns som att någon
öppnar upp

vaknar till

och kommer hem




Fri vers (Fri form) av Johannes
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-04 12:22



Bookmark and Share


  Матрёшa
sjukt vackert
2018-03-11

  Bjarne Nordbö
Så innerlig i sitt uttryck att jag häpnar.
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes