Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Ashton Manual



under nattens stora vingar, kom

dröm utan sömn, lev utan liv

skada med ord, enligt plan

räkna piller, för varje natt

är en början, utan slut

skriv en mening, utan mening

försvinn, vem är inte din

inte jag, vem jag nu var

låt mig bli, låt mig vara

under nattens stora vingar, kom





Fri vers (Fri form) av Johannes
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-02 09:24



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Det finns många guldkorn i den här texten men det här är några:

"dröm utan sömn, lev utan liv
skada med ord, enligt plan
...
inte jag, vem jag nu var"

Gillar både innehåll och format.

2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes