Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AISLING


jag vaknar till

när våra ögon möts

fastnar ögonblicket i mig

som en obesvarad fråga

för tänk om, det var annorlunda

tänk om, tänk annorlunda

tänk om, tänk om

somna om, du drömmer som

det var annorlunda





Fri vers (Fri form) av Johannes
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes