Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt finns tonsatt för dom som är intresserade av det. Enjoy! https://soundcloud.com/johannesholmgren/en-avslutad-relation-1


En avslutad relation


ibland minns jag resan
den som saknade mål
och väg tillbaka
vi följde vår egen takt
med helt egen musik
som bara spelade för oss

ibland minns jag landet
som låg framför oss
och hur tiden var en lätt bris
vi hade vår egen plats
med helt egen lag
den enda regeln: var fri

ibland minns jag orden
det vi sa till varandra
det som ingen annan kunde höra
vi hade vårt eget språk
med helt egna ord
som bara vi två förstod

ord som nu skramlar omkring i mitt huvud
likt skärvor från en sönderslagen vas
rester från en bortglömd civilisation

en avslutad relation

som en av många ruiner
brinner alla minnen
i hjärtat
ännu ett ärr

jag kan aldrig glömma
hur det är

för jag glömmer aldrig
hur det var

och ibland minns jag




Fri vers av Johannes
Läst 553 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-08 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes